Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Culturele Antropologie

WO Culturele Antropologie

Binnen de studie Culturele Antropologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Culturele Antropologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Culturele Antropologie-gerelateerde opleidingen.

Master Culturele Antropologie

De universitaire masterstudie Culturele Antropologie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie richt zich op multiculturalisme en/of cultureel pluralisme in vergelijkend perspectief. De begrippen multiculturalisme en cultureel pluralisme vormen de kern van waaruit verschillende aanverwante begrippen worden behandeld. Denk hierbij aan globalisering, migratie, transnationalisme, burgerschap, integratie, natievorming, identiteit en uitsluiting en conflict.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 47
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 47.000

Master Culturele Antropologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Culturele Antropologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Culturele Antropologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen