Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Culture, Organization and Management

WO Culture, Organization and Management

Binnen de studie Culture, Organization and Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Culture, Organization and Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Culture, Organization and Management-gerelateerde opleidingen.

Master Culture, Organization and Management

De universitaire masterstudie Culture, Organization and Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op culturele processen in organisaties. Bij alle organisatieveranderingen, beleidswijzigingen, reorganisaties, afdelingsconflicten, fusies en internationale samenwerking blijken culturele patronen en processen niet eenvoudig te managen. Soms staan culturele processen organisatieverandering zelfs in de weg. Door de cultuur binnen een organisatie te bestuderen, probeer je oplossingen voor deze problemen te bedenken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 80
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 80.000

Master Culture, Organization and Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Culture, Organization and Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Culture, Organization and Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud