Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research)

WO Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research)

Binnen de studie Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research)

De universitaire masterstudie Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research) betreft een probleemgestuurde en kwalitatieve studie. Het is een antropologische studie over culturele diversiteit, machtsrelaties en sociale veranderingen in deze tijd van globalisering. De master is met name bedoeld voor studenten die gefascineerd zijn door vraagstukken van etniciteit en religie onder invloed van globalisering, politieke conflicten en sociale leed, sociale rechtvaardigheid en wederopbouw, macht en staatsvorming. De master biedt kennis en vaardigheden om deze onderwerpen aan te pakken door middel van diepte-onderzoek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000
Studenten aantal: 37

Master Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cultural Anthropology: Sociocultural Transformation (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud