Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Cultural Anthropology and Development Sociology

WO Cultural Anthropology and Development Sociology

Binnen de studie Cultural Anthropology and Development Sociology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cultural Anthropology and Development Sociology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cultural Anthropology and Development Sociology-gerelateerde opleidingen.

Master Cultural Anthropology and Development Sociology

De universitaire masterstudie Cultural Anthropology and Development Sociology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de vergelijkende studie van culturele en maatschappelijke diversiteit. Traditioneel lag de focus van cultural anthropology op niet-Westerse culturen. Tegenwoordig echter wordt er ook aandacht besteed aan Westerse culturen en de huidige multiculturele samenleving. Het onderdeel development sociology onderzoekt veranderingen in ontwikkelingslanden en heeft aandacht voor urbanisatie, armoede en staatsvorming.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 57
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 57.000

Master Cultural Anthropology and Development Sociology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cultural Anthropology and Development Sociology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cultural Anthropology and Development Sociology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud