Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Cognitive and Clinical Neuroscience (research)

WO Cognitive and Clinical Neuroscience (research)

Binnen de studie Cognitive and Clinical Neuroscience (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cognitive and Clinical Neuroscience (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cognitive and Clinical Neuroscience (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Cognitive and Clinical Neuroscience (research)

De universitaire masterstudie Cognitive Neuroscience, Neuropsychology and Psychopathology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op onderzoek naar cognitie, hersenen en gedrag. Het programma stimuleert wetenschappelijk inzicht en kritisch denken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 107
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 107.000
Studenten aantal: 239

Master Cognitive and Clinical Neuroscience (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cognitive and Clinical Neuroscience (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cognitive and Clinical Neuroscience (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud