Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Clinical and Developmental Psychopathology (research)

WO Clinical and Developmental Psychopathology (research)

Binnen de studie Clinical and Developmental Psychopathology (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Clinical and Developmental Psychopathology (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Clinical and Developmental Psychopathology (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Clinical and Developmental Psychopathology (research)

De universitaire masterstudie Clinical and Developmental Psychopathology (research) is gericht op het begrijpen en innoveren van de behandeling en preventie van psychische stoornissen bij kinderen, adolescenten en (oudere) volwassenen. Je kunt door middel van keuzevakken en onderzoeksprojecten een specifieke richting of aanpak kiezen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 20
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.000
Studenten aantal: 50

Master Clinical and Developmental Psychopathology (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Clinical and Developmental Psychopathology (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Clinical and Developmental Psychopathology (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud