Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Business Information Management

WO Business Information Management

Binnen de studie Business Information Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Information Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Information Management-gerelateerde opleidingen.

Master Business Information Management

De universitaire masterstudie Business Information Management biedt een combinatie van business en IT, dat zich richt op het gebruik van informatiemanagement om bedrijfsprestaties te verbeteren. Je leert onder andere strategische mogelijkheden van de informatie analyseren en managementvaardigheden ontwikkelen voor de uitvoering van zakelijke toepassingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 161
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 161.000

Master Business Information Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Information Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Information Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud