Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Behavioural Science (research)

WO Behavioural Science (research)

Binnen de studie Behavioural Science (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Behavioural Science (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Behavioural Science (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Behavioural Science (research)

De universitaire masterstudie Behavioural Science (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de studie van (normaal en afwijkend) menselijk gedrag. Je houdt je bezig met de oorzaken van menselijk gedrag en werkt met middelen om dit gedrag te diagnosticeren en bij te sturen. Denk aan het gedrag van kinderen met leerproblemen, verslaafden en delinquenten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000
Studenten aantal: 92

Master Behavioural Science (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Behavioural Science (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Behavioural Science (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud