Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Anthropology and Development Studies

WO Anthropology and Development Studies

Binnen de studie Anthropology and Development Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Anthropology and Development Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Anthropology and Development Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Anthropology and Development Studies

De universitaire masterstudie Anthropology and Development Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Tijdens de studie bestudeer je verschillen in gedrag, opvattingen en leefwijzen van mensen in uiteenlopende samenlevingen. Ook krijg je inzicht in strategieën die kunnen bijdragen aan de verbetering van hun sociaal-economische en politieke positie. Culturele antropologie richt zich vooral op het verband tussen cultuur en allerlei vormen van mobiliteit. Bij ontwikkelingsstudies gaat de aandacht uit naar de rol van de overheid, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in processen van armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000

Master Anthropology and Development Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Anthropology and Development Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Anthropology and Development Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud