Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Musculoskeletaal

HBO Musculoskeletaal

Binnen de studie Musculoskeletaal zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Musculoskeletaal wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Musculoskeletaal-gerelateerde opleidingen.

Master Musculoskeletaal

De postinitiële masterstudie (hbo) Musculoskeletaal biedt een combinatie van sportfysiotherapie en manuele therapie. Aan het einde van het eerste jaar dien je een keuze te maken voor een van beide specialisaties. De inhoud van de studie is voor een groot deel gelijk voor beide specialisaties. De specialisatie manuele therapie heeft daarom naast manueel therapeutische competenties ook revalidatie trainingsvaardigheden en de specialisatie sportfysiotherapie beschikt daarom over intra-articulaire diagnostische en mobilisatie technieken.

Soort opleiding: Master

Master Musculoskeletaal opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Musculoskeletaal opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Musculoskeletaal-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Saxion

Hbo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector hbo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud