Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Zorg en Technologie

HBO Zorg en Technologie

Binnen de studie Zorg en Technologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Zorg en Technologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Zorg en Technologie-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Zorg en Technologie

De hbo associate degree Zorg en Technologie bereidt je voor op een loopbaan op het snijvlak van gezondheidszorg en techniek, om bij te dragen aan innovatie in zorgtechnologie. Thema's die in de opleiding aan bod komen zijn zorg en zorgprocessen, welzijn, veiligheid en techniek en technische processen.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 5.000
Studenten aantal: 17

Associate degree Zorg en Technologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Zorg en Technologie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Zorg en Technologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Fontys Hogeschool
NHL Stenden
NHL Stenden

Hbo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector hbo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud