Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master Specialized Physical Therapy

HBO Master Specialized Physical Therapy

Binnen de studie Master Specialized Physical Therapy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master Specialized Physical Therapy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master Specialized Physical Therapy-gerelateerde opleidingen.

Master Master Specialized Physical Therapy

De postinitiële masterstudie (hbo) Master of Specialized Physical Therapy is gericht op gespecialiseerde fysiotherapeuten die de masterstudie willen halen. De inhoud van de studie sluit aan bij veranderingen in de gezondheidszorg, het beleid van het KNGF en de beroepsinhoudelijke lidverenigingen. De studie biedt een evidence based programma, waarbij praktijkgerichte opdrachten centraal staan.

Soort opleiding: Master

Master Master Specialized Physical Therapy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master Specialized Physical Therapy opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master Specialized Physical Therapy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Avans+

Hbo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector hbo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud