Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Healthy Ageing Professional

HBO Healthy Ageing Professional

Binnen de studie Healthy Ageing Professional zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Healthy Ageing Professional wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Healthy Ageing Professional-gerelateerde opleidingen.

Master Healthy Ageing Professional

De hbo masterstudie Healthy Ageing Professional is gericht op het bedenken en uitvoeren van oplossingen om mensen langer gezond en maatschappelijk actief te houden. Hierbij komen onderwerpen aan bod als gezond opgroeien, gezond blijven en de preventie van gezondheidsproblematiek en sociale problemen. Je leert hoe je via interprofessionele samenwerking op het vlak van preventie, participatie, sport en bewegen kunt bijdragen aan een doelmatigere organisatie van zorg en welzijn.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 41
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.500

Master Healthy Ageing Professional opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Healthy Ageing Professional opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Healthy Ageing Professional-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hanzehogeschool Groningen
Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector hbo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud