Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Fysiotherapie

HBO Fysiotherapie

Binnen de studie Fysiotherapie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Fysiotherapie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Fysiotherapie-gerelateerde opleidingen.

Master Fysiotherapie

De postinitiële masterstudie (hbo) Fysiotherapie leert je om, binnen een specialisatie, gezondheidsproblematiek adequaat diagnosticeren en behandelen. Je hebt keuze uit de volgende vijf specialisaties: Geriatriefysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Orthopedische manuele therapie, Psychosomatische fysiotherapie en Sportfysiotherapie.

Soort opleiding: Master

Master Fysiotherapie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Fysiotherapie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Fysiotherapie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool Utrecht

Hbo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector hbo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud