Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Crossmediale Communicatie

HBO Crossmediale Communicatie

Binnen de studie Crossmediale Communicatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Crossmediale Communicatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Crossmediale Communicatie-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Crossmediale Communicatie

De hbo associate degree Crossmediale Communicatie is gericht op media en actuele communicatie. Je leert nieuwe mediastrategieën toe te passen en klassieke technieken op waarde te schatten. Je leert de media- en communicatiebranche kennen en ontwikkelt die vaardigheden waar de branche om zit te springen. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of je kiest voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 274
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 91.667
Studenten aantal: 671

Associate degree Crossmediale Communicatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Crossmediale Communicatie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Crossmediale Communicatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland
Hogeschool Rotterdam

Hbo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector hbo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud