Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Media Design

HBO Media Design

Binnen de studie Media Design zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Media Design wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Media Design-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Media Design

De hbo associate degree Media Design leert je alles over het mensgerichte ontwerpproces en biedt alle kennis en vaardigheden voor een carrière in de mediavormgeving. Je wordt opgeleid voor dynamische functies als webdesigner, vormgever of interactieontwerper.

Soort opleiding: Associate degree

Associate degree Media Design opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Media Design opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Media Design-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

LOI Hogeschool

Hbo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector hbo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud