Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Professional Master in Media Innovation

HBO Professional Master in Media Innovation

Binnen de studie Professional Master in Media Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Professional Master in Media Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Professional Master in Media Innovation-gerelateerde opleidingen.

Master Professional Master in Media Innovation

De masterstudie (hbo) Media Innovation is gericht op het ontwikkelen van innovatieve concepten op het gebied van media. Je krijgt inzicht in hoe de nieuwste innovaties zijn opgebouwd vanuit oude producten. Je verkrijgt daartoe kennis vanuit verschillende theorieën. Je wordt getraind in je analytische vermogen en om dit vermogen te gebruiken om verder dan de oppervlakte te kijken en uiteindelijk te gebruiken om zelf innovatieve concepten te ontwerpen.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 47
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 23.500

Master Professional Master in Media Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Professional Master in Media Innovation opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Professional Master in Media Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences

Hbo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector hbo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud