Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Vertaler Engels

HBO Vertaler Engels

Binnen de studie Vertaler Engels zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Vertaler Engels wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Vertaler Engels-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Vertaler Engels

De hbo bachelorstudie Vertaler Engels is gericht op vertalen, van het Engels in het Nederlands en andersom. Na de studie kun je aan de slag bij een vertaalbureau of bij exportgerichte bedrijven of andere instellingen met een internationaal karakter. Je kunt je ook vestigen als zelfstandig vertaler.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Vertaler Engels opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Vertaler Engels opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Vertaler Engels-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

LOI Hogeschool

Hbo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector hbo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud