Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Crisis and Public Order Management

HBO Crisis and Public Order Management

Binnen de studie Crisis and Public Order Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Crisis and Public Order Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Crisis and Public Order Management-gerelateerde opleidingen.

Master Crisis and Public Order Management

De hbo master studie Crisis and Public Order Management leert vanuit verschillende invalshoeken om te gaan met een crisis of groot incident. Crisismanagement en gevaarbeheersing zijn de pijlers van deze tweejarige multidisciplinaire studie.

Soort opleiding: Master

Master Crisis and Public Order Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Crisis and Public Order Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Crisis and Public Order Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Politieacademie
Politieacademie

Hbo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector hbo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud