Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Overheidsjurist

HBO Overheidsjurist

Binnen de studie Overheidsjurist zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Overheidsjurist wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Overheidsjurist-gerelateerde opleidingen.

Master Overheidsjurist

De postinitiële masterstudie (wo) Overheidsjurist is gericht op het werken als jurist bij de Rijksoverheid. In de tweejarige studie is aandacht voor het ontwikkelen van juridische producten en analyses in een politieke omgeving.

Soort opleiding: Master

Master Overheidsjurist opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Overheidsjurist opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Overheidsjurist-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Academie voor Wetgeving

Hbo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector hbo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud