Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Integrale Veiligheidskunde

HBO Integrale Veiligheidskunde

Binnen de studie Integrale Veiligheidskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Integrale Veiligheidskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Integrale Veiligheidskunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Integrale Veiligheidskunde

De hbo bachelorstudie Integrale Veiligheidskunde is gericht op de integrale aanpak van veiligheids- en leefbaarheidsvraagstukken. Tijdens deze studie leer je hoe je deze vraagstukken in samenwerking met verschillende organisaties en instanties aan kunt pakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de politie, brandweer en douane, maar ook aan security-bedrijven, overheden, de middenstand, maatschappelijk werk, buurtorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, banken en woningbouwondernemingen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 1528
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 175.333
Studenten aantal: 5675

Bachelor Integrale Veiligheidskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Integrale Veiligheidskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Integrale Veiligheidskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

NHL Stenden
Saxion
Hogeschool Inholland
Hogeschool Utrecht
Saxion
Avans Hogeschool
De Haagse Hogeschool
Saxion
Avans Hogeschool
NTI

Hbo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector hbo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud