Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Creative Media Professional

HBO Creative Media Professional

Binnen de studie Creative Media Professional zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Creative Media Professional wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Creative Media Professional-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Creative Media Professional

Je leert logistieke processen aansturen, knelpunten signaleren, problemen analyseren en verbeteringen uitwerken en implementeren. Je vormt daarmee de verbinding tussen management, beleid en uitvoering.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.000
Studenten aantal: 69

Associate degree Creative Media Professional opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Creative Media Professional opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Creative Media Professional-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

NHL Stenden

Hbo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector hbo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud