Studiegids » Studie & Studenten Nieuws » Gratis Online Topscriptie Studenten Event
Studie & Studenten Nieuws

Gratis Online Topscriptie Studenten Event

topscriptie event

Heb jij zin om inspiratie op te doen op het gebied van stages, scripties en/of het starten van jouw loopbaan carrière? Kom jij (of: jouw studerende vriend(in)/ collega) ook naar ons Topevent? Topscriptie begeleidt inmiddels al 10 jaar studenten bij hun scriptie en gaat dit groots vieren. Jij kunt daar GRATIS bij zijn!

Topscriptie organiseert op 2 maart het online Top Event. En jij bent welkom om (alleen, of samen met een vriendin/ klasgenoot/ familielid) advies te krijgen over stagebemiddeling, om mee te doen aan online interactieve interview- en vraagsessies met gerenommeerde topspecialisten (o.a. de HR CEO van PepsiCo); over studeren in relatie tot het ondervangen van faalangst/ stress, het uitstippelen van een carrière, het opstarten van een eigen bedrijf en/of het uitwerken van een onderzoeksopdracht. Maar ook voor een 1-op-1 adviesgesprek met een scriptiebegeleider van Topscriptie, 90-seconden speeddate voor studenten en een gossipbar met pubquiz.

Meer informatie en het programma tref je hier aan. Je kunt je daar ook aanmelden. Doe dat op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, VOL=VOL! Kijk hier voor meer informatie over Topscriptie.

Foto van Tanja de Jong

Geplaatst door Tanja de Jong

Tanja is onze educatie specialist. Zij weet alles over de mogelijkheden binnen de educatieve wereld. En mocht ze iets niet weten, zoekt ze het met veel plezier voor je op! Daarnaast is Tanja verantwoordelijk voor het onderhouden van onze contacten met bijv. de studie-instellingen, studentenverenigingen en onze andere samenwerkingspartners. Neem gerust contact met haar op, als je denkt dat zij je ergens bij kan helpen!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 februari 2021 om 15:32.

Bronnen: geen

Skip to content