Studiegids » Studieverenigingen » Mosaic Nijmegen

Mosaic Nijmegen

Mosaic is de studievereniging voor studenten van de research master Social and Cultural Science aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Het doel van de vereniging is het creëren van verbinding tussen eerste- en tweedejaars studenten van deze master, door middel van het aanbieden van zowel formele als informele activiteiten.

Informatie over Mosaic Nijmegen

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Mosaic Nijmegen. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:18 september 2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Research Master Social and Cultural Science
Aantal leden/contribuanten:30
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:-
Bestuur / kantoorlocatie:Spinozagebouw, Radboud Universiteit Nijmegen
Stad:Nijmegen
Prijs contributie:15

Geschiedenis

Mosaic is een jonge vereniging en bestaat sinds 2014. In het academisch jaar 2018-2019 vierde de vereniging haar eerste lustrum voor het vijfjarig bestaan.

Activiteiten

Mosaic organiseert het hele jaar door zowel formele als informele activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn een film met lezing, bijwonen van een uitzending van De Wereld Draait Door, diner rouler, career event (in samenwerking met studieverenigingen van andere research masters binnen de sociale wetenschappen), sportactiviteiten en lunches in de kamer voor studenten in de SCS master. Er wordt ongeveer een keer per maand een activiteit georganiseerd.

Missie & Visie

Mosaic’s missie bestaat uit twee delen, namelijk: 1. het verhogen van de sociale cohesie en het sociale contact tussen enerzijds eerste- en tweedejaars studenten van de research master Social and Cultural Science en anderzijds de studenten en de alumni en universitaire staf, en 2. het ondersteunen van studenten van deze master in hun academisch leven.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 februari 2020 om 08:44.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud