Studiegids » Studieverenigingen » Vector

Vector

Vector is in 2014 opgericht door een studente, dit was zo een succes dat het is doorgepakt en nog steeds bestaat. Vector zorgt ervoor dat studenten naast hun schooltijd ook nog een leuke tijd hebben met allemaal activiteiten. Dit zorgt ervoor dat de studenten elkaar nog beter leren kennen. Vaak gaan de docenten ook mee op deze uitjes. Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen.

Informatie over Vector

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Vector. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Civiele techniek
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Cafe Beurs
Bestuur / kantoorlocatie:G J de jonghweg 4
Stad:Rotterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:We borrelen vaak bij een cafe. Deze borrels organiseren we zelf, hierdoor zijn de openingstijden verschillend per keer dat we een borrel hebben.
Prijs contributie:5

Geschiedenis

VECTOR staat voor Vereniging Civiele Techniek Opleiding Rotterdam. Deze studievereniging is opgericht voor alle studenten en oud-studenten Civiele Techniek van de Hogeschool Rotterdam.

Aan het einde van het studiejaar 2013-2014 wilde de tweedejaars studente, Anne-Fleur van Geest, graag een afsluitende barbecue voor haar jaargenoten organiseren. Mark van Oostende en Jasper Borst hielpen met de organisatie. De barbecue was erg geslaagd en het idee het oprichten van een studievereniging kreeg vorm. Vanuit de Hogeschool Rotterdam was hier ook vraag naar en het idee werd doorgezet. In de zomervakantie zijn statuten bij notaris opgesteld, een KvK-nummer werd aangevraagd en een bankrekening geopend. Vanaf het begin van studiejaar 2014-2015 is de vereniging officieel van start gegaan.
De vereniging had na twee maanden al 60 leden en 10 vrienden van VECTOR. De eerste activiteit , een kroegentocht door Rotterdam, werd goed bezocht en we zijn druk bezig om nog veel meer activiteiten te organiseren!

Activiteiten

Vector organiseert verschillende activiteiten, zo is er per periode een koffiemomentje. Hiermee bied de studievereniging een kopje koffie aan de studenten aan. En kan er een gezellig praatje worden gedaan met docenten en mede studenten. Vector organiseert ook toffe uitjes zoals karten, paintballen, poolen en kroegentochten. Ook wordt er elk jaar een skivakantie georganiseerd.

Missie & Visie

Het contact verbeteren tussen de studenten onderling en docenten.
Er wordt contact gelegd met de studenten van verschillende opleidingen.
Er wordt contact gelegd met het bedrijfsleven.
Het onderscheiden van de leden van VECTOR, door het aanbieden van symposiums.
Het onderling delen van ervaringen tussen de studenten, docenten en het bedrijfsleven.
De leden worden op de hoogte gehouden van de actuele gebeurtenissen binnen de Civiel Technische sector.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 februari 2020 om 12:09.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud