Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Small Business en Retail Management

HBO Small Business en Retail Management

Binnen de studie Small Business en Retail Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Small Business en Retail Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Small Business en Retail Management-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Small Business en Retail Management

De hbo associate degree Small Business en Retail Management is gericht op het (zelfstandig) ondernemerschap en management in het midden- en kleinbedrijf en grootwinkelbedrijf. Je krijgt te maken met administratie, marketing, logistiek, personeelsbeleid, recht, management en commerciële vaardigheden. Daarnaast is er aandacht voor visie, ondernemingsplannen, e-commerce, managen van een groeiend bedrijf, strategie, internationaal zakendoen, innovatief ondernemen, familiebedrijven en bedrijfsovername. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 444
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 63.714
Studenten aantal: 1001

Associate degree Small Business en Retail Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Small Business en Retail Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Small Business en Retail Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

NHL Stenden
Avans Hogeschool
NHL Stenden
Fontys Hogeschool
Avans Hogeschool
Saxion
Saxion
Hogeschool NCOI

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud