Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Strategy & Leadership

HBO Strategy & Leadership

Binnen de studie Strategy & Leadership zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Strategy & Leadership wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Strategy & Leadership-gerelateerde opleidingen.

Master Strategy & Leadership

De hbo-master Strategy & Leadership is een programma voor managers en professionals die vanuit een academische benadering complexe, praktijkgerichte vraagstukken willen onderzoeken. Verschillende invalshoeken verrijken en zetten aan tot visievorming. Ontwikkeling van leiderschap en strategisch vermogen is ook onderdeel van de studie.

Soort opleiding: Master

Master Strategy & Leadership opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Strategy & Leadership opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Strategy & Leadership-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud