Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Tourism Destination Management

HBO Tourism Destination Management

Binnen de studie Tourism Destination Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Tourism Destination Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Tourism Destination Management-gerelateerde opleidingen.

Master Tourism Destination Management

De hbo-masterstudie Tourism Destination Management is gericht op ontwikkelingen op en van toeristische bestemmingen. Je leert de globale context waarin ontwikkelingen in toeristische bestemmingen plaatsvinden analyseren en interpreteren. Je richt zich op de praktijk, perspectieven en het beleid van toeristisch management in toeristische bestemmingen.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000

Master Tourism Destination Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Tourism Destination Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Tourism Destination Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Breda University of Applied Sciences

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud