Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Sales

HBO Sales

Binnen de studie Sales zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sales wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sales-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Sales

De hbo associate degree Sales richt zich op onderwerpen als verkoop, CRM, begroten en calculeren, koopgedrag, projectmanagement en communicatie. Na het afronden kun je bijvoorbeeld aan de slag als sales representative, accountmedewerker of CRM-medewerker.

Soort opleiding: Associate degree

Associate degree Sales opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sales opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sales-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

LOI Hogeschool

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud