Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Retail Management

HBO Retail Management

Binnen de studie Retail Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Retail Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Retail Management-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Retail Management

De hbo associate degree Retail Management richt zich op leidinggevende generalisten in het midden- en kleinbedrijf. Onderwerpen die aan bod komen, zijn personeelsmanagement, communicatie, boekhouden en ICT. Retail managers zijn in staat relatienetwerken te onderhouden en zijn meesters in het aanknopen van (buitenlandse) zakelijke contacten. Ze zijn niet snel uit het veld te slaan en weten zich in stresssituaties goed staande te houden.

Soort opleiding: Associate degree

Associate degree Retail Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Retail Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Retail Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

LOI Hogeschool
SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud