Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Projectmanagement

HBO Projectmanagement

Binnen de studie Projectmanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Projectmanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Projectmanagement-gerelateerde opleidingen.

Master Projectmanagement

De postinitiële masterstudie (hbo) Projectmanagement is speciaal ontwikkeld voor mensen die vanuit diverse rollen verantwoordelijk zijn voor grote en complexe projecten en die zich willen ontwikkelen tot professionals op projectmanagementgebied. In de studie analyseer je projecten vanuit hun bedrijfskundige context, met name vanuit de strategische doelen van de organisatie en de bijbehorende veranderingstrajecten.

Soort opleiding: Master

Master Projectmanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Projectmanagement opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Projectmanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool NCOI

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud