Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Project Management

HBO Project Management

Binnen de studie Project Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Project Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Project Management-gerelateerde opleidingen.

Master Project Management

De postinitiële masterstudie (hbo) Project Management is gericht op bedrijfskundige projecten. De studie combineert wetenschappelijke kennis met praktische toepassingen. Tijdens de studie ontwikkel je je vaardigheden zodat je je kunt onderscheiden van andere projectmanagers.

Soort opleiding: Master

Master Project Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Project Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Project Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool Utrecht

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud