Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Onderwijsondersteuner Omgangskunde

HBO Onderwijsondersteuner Omgangskunde

Binnen de studie Onderwijsondersteuner Omgangskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Onderwijsondersteuner Omgangskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Onderwijsondersteuner Omgangskunde-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Onderwijsondersteuner Omgangskunde

De hbo associate degree Onderwijsondersteuner Omgangskunde is de tweejarige variant van de hbo-studie Lerarenstudie Omgangskunde. Het Associate degree programma Omgangskunde leidt onderwijsondersteuners/jobcoaches op tot bevoegde onderwijsprofessionals en helpt hen, naast de agogische, sociologische, psychologische competenties, ook didactische competenties te ontwikkelen.

Soort opleiding: Associate degree
Studenten aantal: 13

Associate degree Onderwijsondersteuner Omgangskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Onderwijsondersteuner Omgangskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Onderwijsondersteuner Omgangskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hogeschool Leiden

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud