Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Professioneel Meesterschap

HBO Professioneel Meesterschap

Binnen de studie Professioneel Meesterschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Professioneel Meesterschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Professioneel Meesterschap-gerelateerde opleidingen.

Master Professioneel Meesterschap

De postinitiële masterstudie (hbo) Professioneel Meesterschap richt zich op drie kerncompetenties: Ondernemen: afgestudeerde is ondernemend in onderwijsinnovaties en verbetering van lespraktijk: Onderzoeken: afgestudeerde heeft onderzoekende houding en is gericht op systematische analyse van knelpunten en het in beeld brengen van effectiviteit van aanpakken: Inspireren: masterleraar is actief gericht op inspireren en ondersteunen van collega's en hun praktijk. De nadruk ligt op ontwikkelen van excellentie in leraarschap.

Soort opleiding: Master

Master Professioneel Meesterschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Professioneel Meesterschap opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Professioneel Meesterschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool van Amsterdam

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud