Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

HBO Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

Binnen de studie Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

De hbo associate degree Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn richt zich op het opleiden tot een professionele praktijkbegeleider of onderwijsondersteuner. Je bereidt jongeren in het vmbo of mbo voor op een beroep in de gezondheids- of welzijnszorg. Als onderwijsondersteuner geef je praktijkinstructies, je verzorgt vakspecifieke onderdelen en begeleidt kleine groepen. In de studie komen vakken als Zorg en Maatschappij, Skillslab Voeding en Jongeren en Risicogedrag en Didactiek en Klassenmanagement aan de orde.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 14
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 7.000
Studenten aantal: 27

Associate degree Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hogeschool Leiden
HAN University of Applied Sciences

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud