Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Management, Cultuur en Verandering

HBO Management, Cultuur en Verandering

Binnen de studie Management, Cultuur en Verandering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management, Cultuur en Verandering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management, Cultuur en Verandering-gerelateerde opleidingen.

Master Management, Cultuur en Verandering

De postinitiële masterstudie (hbo) Management, Cultuur en Verandering is gericht op kennis en inzicht in organisatiegedrag, cultuur en dynamiek. Je leert strategische, veranderingskundige en organisatieontwikkelingsvraagstukken te analyseren en hier vervolgens oplossingsrichtingen voor aan te dragen.

Soort opleiding: Master

Master Management, Cultuur en Verandering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management, Cultuur en Verandering opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management, Cultuur en Verandering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool NCOI

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud