Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs

HBO Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs

De hbo bachelorstudie Lerarenstudie 2e graad het Technisch Beroepsonderwijs is bedoeld voor mensen met affiniteit voor techniek of ervaring in een technische beroep en die graag hun kennis en vaardigheden willen overdragen aan jongeren in het vmbo of mbo. Er bestaan specialisaties in zeven bevoegdheidsgebieden: Bouwkunde, Bouwtechniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Mechanische Techniek, Motorvoertuigentechniek en Werktuigbouwkunde. Het eerste deel van de studie is gericht op verbreding van de vakkennis, vervolgens vindt in het tweede deel van de studie vakverdieping plaats.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 110
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 37.667
Studenten aantal: 451

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Technisch Beroepsonderwijs-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Fontys Hogeschool
Hogeschool Rotterdam
Windesheim

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud