Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde

HBO Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde

De hbo bachelorstudie Leraar Scheikunde VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep leraar in het voortgezet onderwijs, de bve-sector of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Je leert hoe je stof uitlegt, proeven demonstreert en leerlingen stimuleert en corrigeert. De nadruk ligt daarbij op zelfstandig leren, waarbij de rol van de leraar steeds meer die van een begeleider is. Daarnaast verbeter je de kwaliteit van het onderwijs. Dit betekent dat je aandacht besteedt aan de onderwijskundige en vakinhoudelijke kant van het beroep leraar scheikunde.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 94
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.500
Studenten aantal: 493

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Scheikunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Windesheim
NHL Stenden
Fontys Hogeschool
Hogeschool van Amsterdam
HAN University of Applied Sciences
Hogeschool Utrecht
Saxion Next
NHL Stenden

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud