Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde

HBO Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde

De hbo bachelorstudie Leraar Omgangskunde VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep van leraar in het beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Je leert modules verzorgen over omgangskunde, pedagogiek en psychologie, theorie en methoden. Verder leer je leerlingen professioneel te laten omgaan met mensen in beroepen waarin de relatie met de cliënt een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan sociaal-pedagogisch werkers, verzorgenden, activiteitenbegeleiders en sport- en bewegingsleiders. Ook houd je je bezig met leerling- en stagebegeleiding.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 192
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 48.500
Studenten aantal: 727

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Omgangskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

NHL Stenden
Hogeschool Utrecht
Hogeschool Leiden
Fontys Hogeschool
NHL Stenden

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud