Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II

HBO Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II

De hbo bachelorstudie Leraar Consumptieve Techniek I en II VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep van leraar in het beroepsonderwijs. Je leert hoe je stof uitlegt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. Daarnaast verbeter je de kwaliteit van het onderwijs. Je ontwikkelt bovendien je technisch vakmanschap.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 59
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.333
Studenten aantal: 261

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Fontys Hogeschool
Hogeschool van Amsterdam
Aeres Hogeschool

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud