Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie

HBO Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie

De hbo bachelorstudie Leraar Bedrijfseconomie VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep leraar in het voortgezet onderwijs, de bve-sector of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Je leert hoe je plant en organiseert, stof uitlegt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. De nadruk ligt daarbij op zelfstandig leren, waarbij de rol van de leraar steeds meer die van een begeleider dan van een leider is. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Dit betekent dat je aandacht besteedt aan de onderwijskundige en de vakinhoudelijke kant van het beroep leraar bedrijfseconomie.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 62
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.667
Studenten aantal: 241

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Fontys Hogeschool
Windesheim
Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud