Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Leraar Duits

HBO Leraar Duits

Binnen de studie Leraar Duits zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Leraar Duits wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Leraar Duits-gerelateerde opleidingen.

Master Leraar Duits

De hbo masterstudie Leraar Duits is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Je leert studenten begeleiden tijdens een zelfstandig leerproces en dat proces samen met de student te organiseren, te evalueren en bij te stellen. Ook leer je in samenwerking met collega's vorm en inhoud geven aan vakoverstijgende onderdelen. De onderwijskundige voorbereiding is gekoppeld aan het vak Duits.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 31
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.667
Studenten aantal: 113

Master Leraar Duits opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Leraar Duits opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Leraar Duits-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Fontys Hogeschool
NHL Stenden
Hogeschool Utrecht

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud