Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Leraar Bedrijfseconomie

HBO Leraar Bedrijfseconomie

Binnen de studie Leraar Bedrijfseconomie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Leraar Bedrijfseconomie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Leraar Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen.

Master Leraar Bedrijfseconomie

De hbo masterstudie Leraar Bedrijfseconomie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Je leert leerlingen te begeleiden tijdens een zelfstandig leerproces en dat proces samen met de leerling te organiseren, te evalueren en bij te stellen. Ook leer je in samenwerking met collega's vorm en inhoud geven aan vakoverstijgende onderdelen. De onderwijskundige voorbereiding is gekoppeld aan het vak bedrijfseconomie.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 18
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.000
Studenten aantal: 56

Master Leraar Bedrijfseconomie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Leraar Bedrijfseconomie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Leraar Bedrijfseconomie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud