Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO International Business

HBO International Business

Binnen de studie International Business zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Business wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Business-gerelateerde opleidingen.

Bachelor International Business

De hbo bachelorstudie International Business is gericht op het internationale bedrijfsleven. Je leert als intermediair op te treden tussen bedrijven en relaties in het buitenland. Je wordt opgeleid tot een economisch goed onderlegde allrounder, zodat je in de internationale zakenwereld goed kunt functioneren. Daartoe besteed je veel aandacht aan economische vakken, communicatie, vreemde talen en andere culturen.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 4384
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 264.647
Studenten aantal: 16408

Bachelor International Business opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Business opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Business-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

NHL Stenden
Hanzehogeschool Groningen
HAN University of Applied Sciences
Windesheim
HZ University of Applied Sciences
Hogeschool Rotterdam
Saxion
Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht
Saxion

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud