Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Global Project and Change Management

HBO Global Project and Change Management

Binnen de studie Global Project and Change Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Project and Change Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Project and Change Management-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Global Project and Change Management

De hbo bachelorstudie Global Project and Change Management biedt een vierjarige studie in project- en veranderingsmanagement die leidt tot een Bachelor of Business Administration. Studenten combineren het diploma Business Administration met een specialisatie in een specifiek beroepsgebied. De studie is Engelstalig en bereidt voor op een internationale carrière.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 93
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 46.500
Studenten aantal: 308

Bachelor Global Project and Change Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Project and Change Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Project and Change Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Windesheim
HZ University of Applied Sciences

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud