Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Finance, Tax and Advice

HBO Finance, Tax and Advice

Binnen de studie Finance, Tax and Advice zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Finance, Tax and Advice wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Finance, Tax and Advice-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Finance, Tax and Advice

De hbo bachelorstudie Finance, Tax and Advice is gericht op de financiële sector. Je wordt opgeleid tot financieel & fiscaal/belasting adviseur voor banken, verzekeraars, de effectenbeurs en consultancybedrijven. Voor hen ben je de deskundige op het gebied van verzekeren, beleggen, hypotheken en kredieten. Tijdens de studie krijg je verder te maken met een mix van economie, belastingrecht, informatica, management, organisatiekunde en bedrijfscommunicatie.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: laag
Eerstejaars aantal: 534
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 60.333
Studenten aantal: 2293

Bachelor Finance, Tax and Advice opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Finance, Tax and Advice opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Finance, Tax and Advice-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hanzehogeschool Groningen
HAN University of Applied Sciences
Windesheim
Fontys Hogeschool
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht
Saxion
NHL Stenden

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud