Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Finance & Control

HBO Finance & Control

Binnen de studie Finance & Control zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Finance & Control wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Finance & Control-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Finance & Control

De hbo bachelorstudie Finance and Control is gericht op administratieve en financieel-economische bedrijfsvoering. De bedrijfseconoom brengt mensen, middelen, informatie, afdelingen en personen bij elkaar. Je verschaft het management van een bedrijf financiële informatie voor de bedrijfsvoering. Daarnaast toets je vooraf of de toekomstplannen van een bedrijf haalbaar zijn en achteraf of de uitgevoerde plannen het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: laag
Eerstejaars aantal: 1959
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 88.696
Studenten aantal: 8302

Bachelor Finance & Control opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Finance & Control opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Finance & Control-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Saxion
Hanzehogeschool Groningen
HAN University of Applied Sciences
Windesheim
Hogeschool Inholland
Fontys Hogeschool
HZ University of Applied Sciences
Hogeschool Inholland
NHL Stenden
Hogeschool Rotterdam

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud