Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Executive MBA

HBO Executive MBA

Binnen de studie Executive MBA zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive MBA wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive MBA-gerelateerde opleidingen.

Master Executive MBA

De postinitiële masterstudie (hbo) Executive MBA is gericht op het management van internationale bedrijven en organisaties en is bedoeld voor ervaren managers. Je leert hoe internationale bedrijven en organisaties functioneren. Daarnaast leer je oplossingen vinden voor problemen waarmee managers worden geconfronteerd wanneer zij bedrijfsprocessen proberen te optimaliseren. Voorbeelden van deze processen zijn de verschillende bronnen die bedrijven gebruiken, zoals kapitaal, productiebronnen en menselijke bronnen.

Soort opleiding: Master

Master Executive MBA opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive MBA opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive MBA-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Business School Nederland
Wagner Group
Wagner Group

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud