Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO European Studies

HBO European Studies

Binnen de studie European Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor European Studies

De hbo bachelorstudie European studies leidt op tot internationaal georiënteerde functies bij overheidsinstellingen en bedrijven. Je krijgt te maken met economie, marketing, beleid en recht, communicatie en Europese politiek en geschiedenis. Daarnaast leer je vreemde talen en verdiep je je in cultuurverschillen.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 518
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 172.667
Studenten aantal: 1761

Bachelor European Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Studies opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

NHL Stenden
De Haagse Hogeschool
Zuyd Hogeschool
NTI

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud