Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Distance Learning MBA

HBO Distance Learning MBA

Binnen de studie Distance Learning MBA zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Distance Learning MBA wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Distance Learning MBA-gerelateerde opleidingen.

Master Distance Learning MBA

De postinitiële masterstudie (hbo) Distance Learning MBA richt zich op het management en functioneren van internationale bedrijven en organisaties. Onderwerpen die aan de orde komen zijn internationale inkoop- en afzetmarkten, economische ontwikkelingen en overheidsbeleid. Daarnaast leer je oplossingen vinden voor problemen waarmee managers worden geconfronteerd wanneer zij bedrijfsprocessen proberen te optimaliseren. Voorbeelden van deze processen zijn de verschillende bronnen die bedrijven gebruiken, zoals kapitaal, productiebronnen en menselijke bronnen.

Soort opleiding: Master

Master Distance Learning MBA opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Distance Learning MBA opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Distance Learning MBA-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Business School Nederland

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud